•  

O nas

Eleonore to kontynuacja rodzinnych tradycji, które pielęgnowane są przez cztery kolejne pokolenia. Przygodę z kulinariami rozpoczęła prababcia, gotując w placówce oświatowej.  Przepisy na jej ciasta, zupy oraz przyrządzanie mięs w dalszym ciągu wykorzystujemy. Kilkanaście lat później babcie doświadczały gastronomii na inny sposób, obie pracowały w renomowanych restauracjach. Kolejnym krokiem w rozwijaniu rodzinnej pasji było stworzenie Restauracji Carpe Diem w Mysłowicach.

Otwarcie restauracji było wielkim wyzwaniem, któremu niewątpliwie sprostaliśmy. Od 2006 roku restauracja cieszy się ogromną popularnością wśród gości indywidualnych jak i osób organizujących przyjęcia okolicznościowe  urodziny,  chrzciny,  komunie,  wesela,  rocznice .

W tej chwili mając infrastrukturę, wykwalifikowany personel i przede wszystkim wiele lat doświadczeń w gastronomii chcemy dzielić się wyjątkowym smakiem z szerszym gronem odbiorców. Zapewniając najwyższą jakość potraw oraz profesjonalizm obsługi chcemy umożliwić czerpanie radości z jedzenia na co dzień, czy też w wyjątkowych chwilach. W ten sposób dotarliśmy do genezy powstania marki Eleonore, marki obsługującej catering.

Naszą ambicją pielęgnowanie tradycji z wykorzystaniem możliwości jakie dalej nam dzisiejsza rzeczywistość. Naszą działalność cateringową wyróżnia:

  • Sumienność,

  • Dbałość o szczegóły,

  • Gotowość udzielenia porad i pomocy,

  • Zorientowanie na potrzeby klienta.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą. Siedziba naszej firmy zlokalizowana jest w Mysłowicach przy ul. Ziętka 52a. Natomiast, nasze usługi świadczymy praktycznie na całym terenie województwa śląskiego. Głównie obsługujemy zamówienie z Mysłowic, Jaworzna, Katowic oraz Sosnowca.



Lokalizacja

  • 41-400 Mysłowice -Brzęczkowice
    ul. Gen. Ziętka 52a

Kontakt

Śledź nas